- پنج‌شنبه، ۲۰ مرداد ۱۴۰۱

مقالات WOS مقالات علمی پژوهشی مقالات کنفرانس بین المللی مقالات کنفرانس داخلی

دستاوردهای دانشکده

سیستم میکروگازکروماتوگرافی

دکتر علیرضا نیک فرجام دستگاه میکروگازکروماتوگرافی برای اولین بار در ایران ساخته شده و از جمله مزایای آن مصرف کم انرژی (5 ولت)، قابلیت اتصال به کامپیوتر، انتقال و نمایش اطلاعات بر روی کامپیوتر و... مشاهده »

HAP BASED SKIN FILLER

مشاهده »

راهکار احراز هویت غیرحضوری (eKYC) مبتنی بر چهره

احراز هویت غیرحضوری ( eKYC ) به منظور شناسایی هویت افراد، امروزه یک نیاز اصلی برای کاهش ترددها و مراجعه‌های حضوری افراد به شعب و دفاتر سازمان‌ها و کسب و کارهای مختلف از جمله نهادهای دولتی و حاکمیتی... مشاهده »

توسعه سیستم‌های مکاترونیک برای کاربردهای ترکیبی توانبخشی و سرگرمی

سیستم‌های رباتیکی استفاده شده در کاربردهای توانبخشی و کمک به معلولان و افراد کم‌توان برای بازیابی قابلیت حرکتی خود، بعلت ماهیت کارهای تکرارشونده‌ای که انجام می‌دهند نیاز به افزایش جذابیت برای کاربر... مشاهده »

ساخت تجهیز آزمون بلند مدت خزش بر روی لوله کامپوزیت و توسعه شیوه مدلسازی پیش‌بینی خزش بلند مدت

محل انجام: آزمایشگاه تحقیقاتی کامپوزیت (COMRESLAB.ut.ac.ir) - دانشکده علوم و فنون نوین دکتر رهام رفیعی - دکتر امین قربان‌حسینی ... مشاهده »