اخبار و اطلاعیه‌ها

نمایشگاه دستاوردهای منتخب دانش آموختگان دانشگاه تهران

شناسه : 98202642

دانش آموختگان گرامی:

اداره دانش‌آموختگان اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران درصدد است تا نمایشگاهی از دستاوردهای منتخب دانش آموختگان دانشگاه را در حاشیه گردهمایی دانش آموختگان ادوار با همکاری کانون‌های دانش‌آموختگی در آذرماه سال 1398 برگزار نماید. لذا خواهشمند است نسبت به ارسال فایل تکمیل شده پیوستی شامل مشخصات دستاوردهای خود در حوزه‌های علمی، پژوهشی، صنعتی، هنری، ورزشی و غیره برای معرفی در نمایشگاه مذکور را در اختیار واحد پژوهش دانشکده برای ارسال به اداره دانش‌آموختگان دانشگاه قرار دهید. مستدعی است در صورت امکان دستاوردهای  مطابق با قالب پیشنهادی پیوستی، دارای مشخصاتی از قبیل: سال تولید اثر، نام و اطلاعات تماس صاحب اثر، سال ورود صاحب اثر به دانشگاه و نحوه مطلوب ارائه اثر (به صورت نمونه حجمی واقعی یا ماکت و یا تصویری) باشند.

دانلود «فایل اطلاعات دستاوردهای دانش آموختگان»