اخبار و اطلاعیه‌ها

بیست و هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران - انتخاب رساله / پایان نامه نمونه

شناسه : 98539312

با توجه به اینکه بیست و هشتمین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران هم زمان با هفته ملی پژوهش و فناوری، هفته آخر آذر ماه سال جاری برگزار می‌گردد، اعضای محترم هیئت علمی، دانشجویان  با مراجعه به سایت https://research.ut.ac.ir و مطالعه آئین نامه‌های جشنواره، در صورت دارا بودن شرایط لازم برای انتخاب طرح پژوهشی کاربردی منتخب (برجسته، نمونه و ویژه)، دستاورد پژوهشی ویژه، رساله و پایان نامه نمونه، درخصوص تکمیل فرم‌ها در بخش ثبت نام متقاضیان و ارائه مدارک به معاونت پژوهشی واحد مربوط تا تاریخ 1398/07/30 اقدام نمایند.

ضمنا به اطلاع می رساند شرایط لازم برای شرکت در پایان نامه/ رساله برتر به شرح ذیل می باشد:

- تا پایان اسفند سال قبل از برگزاری جشنواره بیش از 2 سال از تاریخ دفاع پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و 3 سال از تاریخ دفاع رساله‌های دکتری سپری نشده باشد.

-معدل دانش‌آموخته حداقل 17 و درجه رساله/ پایان نامه عالی باشد.

- کلیه فعالیت های پژوهشی منتج از رساله/ پایان نامه باشد.