بخشنامه افزایش سقف وام مسکن اعضای هیات علمی دانشگاه ها

به پیوست نامه شماره ۳۴۳۵۶۵/‏۹۹ مورخ ‬۲۷/‏۱۰/‏۹۹‬ اداره اعتبارات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر موافقت شورای پول و اعتبار با افزایش سقف فردی تسهیلات خرید یا ساخت مسکن اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه‌ها به مبلغ ۵,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال و با نرخ سود مصوب و دوره باز پرداخت حداکثر ۲۰ سال و همچنین برای نخستین بار تسهیلات ودیعه مسکن به مبلغ ۲,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال با نرخ مصوب و باز پرداخت ۵ ساله جهت استحضار ارسال می‌گردد. لازم به توضیح است اعضای محترم هیأت علمی که تا کنون وام مسکن دریافت ننموده‌اند یا از دریافت وام قبلی آنها ده سال گذشته و تسویه و فک رهن شده است، می‌توانند از تسهیلات مذکور بهره مند گردند.

ضمناً جهت مزید استحضار تصویر نامه شماره ۱۶۶۵۸۲۷/‏۹۹/‏۱۸‬ مورخ ۱۲/‏۱۲/‏۱۳۹۹‬ اداره اعتبارات کل بانک تجارت ارسال می‌گردد. متقاضیان گرامی واجد شرایط می توانند تقاضای مکتوب خود را به اداره کل امور رفاهی دانشگاه ارسال نمایند.