اخبار ورزشی/ برگزاری مسابقات دارت، تیراندازی و شوت پنالتی کارکنان و دانشجویان

اخبار ورزشی/ برگزاری مسابقات دارت، تیراندازی و شوت پنالتی کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم و فنون
به مناسبت دهه فجر مسابقات دارت، تیراندازی و شوت پنالتی در دانشکده علوم و فنون برگزار شد.
این مسابقات با حضور آقای دکتر نوراللهی معاونت اجرایی و دانشجویی دانشکده و با شرکت تعدادی از اساتید، کارکنان و دانشجویان با سرپرستی آقای محمودآبادی مسئول امور تربیت بدنی دانشکده و با رعایت پروتکل های بهداشتی و در فضای باز برگزار گردید.
در پایان مسابقات سرکار خانم اکرم بارزمان، آقای حسنعلی عباسیان و آقای دکتر بابک اکبری در رشته شوت پنالتی به ترتیب مقام های اول تا سوم، خانم راحله ابوفاضلی و آقای منصور نصیری در بخش دارت و آقای حجت اله بیات، دکتر بابک اکبری و آقای علیرضا ایمنی پور در بخش تیراندازی، به ترتیب عناوین اول تا سوم را کسب کردند.