اطلاعیه مصاحبه دکترای با آزمون و بدون آزمون سال تحصیلی 98- 97 علوم و فنون نوین

قابل توجه داوطلبین دعوت شده به مصاحبه دکتری تخصصی سال 1397 دانشکده علوم وفنون نوین

(با آزمون و بدون آزمون)

ضمن تبریک به داوطلبین دعوت شده به مصاحبه علمی - تخصصی دکترای این دانشکده، به اطلاع می رساند آزمون مصاحبه درکلیه گروههای آموزشی، روز شنبه و یکشنبه مورخ نهم و دهم تیرماه سال جاری در دو نوبت صبح و عصر (از ساعت 8:30 لغایت 12:30ظهر و نوبت عصر از ساعت 14 لغایت 18بعدازظهر) برگزار خواهد شد. داوطلبین ضمن آمادگی برای انجام مصاحبه، لازم است(جهت راستی آزمائی) اصل مدارک بارگذاری شده در سامانه الکترونیکی ثبت نام را به ترتیب:

1-     پرینت تاییدیه ثبت نام الکترونیکی (پس از بارگذاری مدارک در سامانه ثبت نام، باید برگه تاییدیه را پرینت و الصاق نمایید)

2-    فرم اولیه اطلاعات فردی (در پیوست همین اطلاعیه موجود است) بهمراه فرم C.V  تهیه شده توسط داوطلب

3-    فرم اظهار نامه علمی (در پیوست همین اطلاعیه موجود است)

4-    گواهی دیپلم و پیش دانشگاهی

5-    گواهی موقت و ریزنمرات دوره کارشناسی

6-    گواهی موقت و ریزنمرات دوره کارشناسی ارشد

7-    مدارک شناسایی شناسنامه و کارت ملی

8-    کتاب، مقالات علمی- پژوهشی

9-    مدرک معتبر زبان

10-    اختراعات

11-    مدارک دوره های تخصصی مرتبط با رشته

12-    تشویق نامه های علمی

که بصورت تنظیم شده در یک پوشه (کلربوک) قرار خواهید داد،  از مورخ 19/3/97 لغایت 30/3/97 به آدرس : تهران - خیابان کارگر شمالی - بعد از چهارراه جلال آل احمد - روبروی خیابان دهم - جنب دانشکده فنی، "دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران" مراجعه و به کارشناسان گروه آموزشی رشته خود تحویل نمایید. لازم بذکر است، عواقب ناشی از عدم مراجعه به موقع در مهلت تعیین شده بر عهده داوطلبان گرامی خواهد بود.

توجه داوطلبین محترم را به رعایت نکات ذیل جلب می نماید:

1-     کلیه داوطلبین محترمی که موفق به ثبت نام الکترونیکی در سامانه ثبت نام دانشگاه تهران شده و مدارک معتبر مورد نیاز را بطور کامل در سامانه مذکور بارگذاری نموده‌اند و پرینت تاییدیه الکترونیکی خود را دریافت نموده‌اند، حق شرکت در مرحله مصاحبه تخصصی را خواهند داشت؛ درغیر اینصورت از پذیرش افرادی که موفق به انجام ثبت نام الکترونیکی و دریافت پرینت تاییدیه الکترونیکی خود نشده‌اند، مطابق قوانین و مقررات معذور خواهیم بود.

2-    ضمنا فرم اطلاعات اولیه فردی و اظهارنامه علمی که در پیوست این اطلاعیه موجود است را بصورت تایپی تکمیل و در ابتدای پوشه (کلر بوک) مربوطه قرار داده و بهمراه سایر مدارک تحویل کارشناسان گروههای آموزشی خود نمایید.

3-    یادآور می شود این دانشکده برای ورودی های سال 1397 آزمون کتبی ندارد و جلسات مصاحبه درکلیه گروههای آموزشی، روز شنبه و یکشنبه مورخ نهم و دهم تیرماه سال جاری در دو نوبت صبح و عصر (از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۲:30 ظهر و نوبت عصر از ساعت ۱۴ لغایت ۱8 بعدازظهر) برگزار خواهد شد. لذا پس از زمانهای مشخص شده، جلسات مصاحبه برای متاخرین برگزار نخواهد شد. لذا حضور به موقع در زمان مصاحبه الزامی است.

4-    محل برگزاری جلسات مصاحبه به شرح ذیل در نظر گرفته شده است و داوطلبین با مراجعه به کارشناس مربوطه و ثبت نوبت در لیست انتظار قرار خواهد گرفت:

الف- محل برگزاری مصاحبه گروه علوم زیستی طبقه دوم ضلع غربی ساختمان، کلاسهای ۱۴ و ۱۵

ب- محل برگزاری مصاحبه گروه مهندسی هوافضابه شرح ذیل است:

1-     سالن اجتماعات شهید احمدی روشن  واقع در زیرزمین دانشکده (داوطلبین مهندسی سازه های هوایی)

2-    کلاس شماره 1 و اتاق شماره 326 (داوطلبین مهندسی فضایی و دینامیک پرواز کنترل)

3-    اتاق 321 (داوطلبین مهندسی آیرودینامیک و جلو برندگی)

ج- محل برگزاری مصاحبه گروه بین رشته‌ای فناوری (شبکه-IT)، طبقه سوم سالن شورای دانشکده

د- محل برگزاری مصاحبه گروه مهندسی انرژی‌های نو و محیط زیست طبقه دوم- ضلع شرقی- آزمایشگاه سیستم های انرژی

5-    ضمنا از داوطلبین محترمی که به هر دلیل منصرف شده‌اند، تقاضا می‌شود تا قبل از زمان مصاحبه، هر چه سریع‌تر انصراف خود را کتباً طبق دستورالعمل سازمان سنجش آموزش کشور اعلام نمایند تا از تضییع حق دیگر داوطلبان جلو گیری شود.

6-    همچنین داوطلبینی که پس از انجام مصاحبه قصد انصراف دارند می بایست انصراف خود را کتبا به گروه مربوطه تحویل نمایند.

7-     داوطلبین محترم واجد شرایط دعوت شده بدون آزمون (دکترای استعداد درخشان) می‌بایست همانند سایر داوطلبین در موعد مقرر مراجعه و طبق مراحل فوق اقدام نمایند.

8-    لازم بذکر است طبق اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه، داوطلبان می توانند جهت ثبت نام و ارزیابی تخصصی از تاریخ ۱۲/‏۰۳/‏۱۳۹۷ لغایت 30/3/97 از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه به آدرس admission.ut.ac.ir مراجعه و مدارک خود را بارگذاری نمایند.

(http://admission.ut.ac.ir/fa )

9-    جهت کسب اطلاعات بیشتر و نحوه ثبت نام الکترونیکی به وب سایت معاونت آموزشی دانشگاه مراجعه فرمایید. (http://academics.ut.ac.ir/fa )

10-    اطلاعات تکمیلی مربوط به برگزاری مصاحبه دکترای این دانشکده را از طریق همین سایت دنبال فرمایید.

11-   تماس با کارشناسان گروه دانشکده:

خانم لیلا فلاح- کارشناس گروه علوم زیستی و مهندسی پزشکی- 61115789

خانم بهاره دهفولی- کارشناس گروه انرژی های نو-61115771