پیگیری تاییدیه تحصیلی ورودی های سال 1396 مقاطع مختلف تحصیلی

با سلام

پیرو نامه شماره 159459/پ/122 مورخ 1396/6/12 به استحضار می رساند ؛ کلیه درخواست های تاییدیه مقاطع قبلی دانشجویان ورودی سال 1396 طبق تصمیم قبلی باید حداکثر تا تاریخ 1396/9/30 واصل یا تعیین وضعیت شده باشد ، در غیر این صورت ادامه تحصیل و ثبت نام دانشجویان برای نیمسال دوم سال تحصیلی 97-1396 امکان پذیر نخواهد بود .

خواهشمند است دستور فرمایند پس از وصول تاییدیه هر یک از دانشجویان بلافاصله مندرجات آن بر اساس دستورالعمل ثبت نام و مدرک ارایه شده دانشجو بررسی گردد . همچنین دانشجویانی که به هر دلیل درخواست تاییدیه خود را به نماینده دفتر پیشخوان مستقر در آن پردیس / دانشکده ارایه نموده اند موظف هستند بلافاصله بعد از ثبت نام حضوری به دفتر پیشخوان شماره1941 به نشانی مشروحه ذیل مراجعه و پیگیری نمایند . لازم است موارد مغایر در تطبیق تاییدیه ها با مدارک ارایه شده در اسرع وقت  به این اداره کل گزارش گردد .

تهران - خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی روبروی ایستگاه 32 بی آر تی - کوچه چمن - پلاک 2 - طبقه اول - واحد یک