لیست شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر شبانه نوبت دوم و آموزش مجازی در نیمسال اول ۹۷-۱۳۹۶ و لیست‌های متمم

احتراماً، همانگونه که مستحضرید شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر شهریه پرداز (نوبت دوم و مجازی) بر اساس دستورالعمل‌های مربوطه تا سقف سنوات مجاز تحصیلی (۸ نیمسال برای دانشجویان کارشناسی و دکتری تخصصی، ۴ نیمسال برای دانشجویان کارشناسی ارشد و ۱۲ نیمسال برای دانشجویان دکتری حرفه‌ای) توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت می‌گردد. لیکن در برخی موارد و بنا بر اعلام این سازمان، شهریه برخی از دانشجویان به دلایل مختلف (مانند شهریه دانشجویان مشروطی و یا خطای سیستمی) غیر قابل پرداخت یا کمتر از میزان اعلام شده پرداخت می‌شود. با عنایت به توضیحات فوق الذکر و ضمن ارسال لیست شهریه دانشجویان در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ و لیست‌های متمم سنوات قبل که به تأیید بنیاد شهید و امور ایثارگران رسیده است، خواهشمند است دستور فرمائید پس از بررسی دقیق به اطلاع آن دسته از دانشجویان مشمول که بدلیل عدم شناسایی در سیستم بنیاد شهید و یا اشتباه در محاسبه سقف سنوات و یا مشروطی، مبلغی به حسابشان واریز نشده است و یا بطور کلی نامشان در لیست‌ها موجود نیست، اطلاع داده شود در اسرع وقت نسبت به رفع مغایرت اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم مراجعه دانشجو برای رفع مشکل، بنیاد شهید مسئولیتی در پرداخت شهریه نداشته و عواقب ناشی از عدم پرداخت توسط بنیاد شهید و دانشجو به عهده این اداره کل نخواهد بود.
* لازم به ذکر است در سنوات گذشته اکثر دانشجویانی که در لیست های تأیید شهریه دارای مشکل بوده‌اند، در زمان فارغ التحصیلی و تسویه با دانشگاه دچار مشکل شده و ابراز عدم آگاهی از وضعیت تأیید شهریه در هر نیمسال تحصیلی می‌کنند. لذا خواهشمند است دستور فرمائید بعد از ارسال تاییدیه شهریه که در هر نیمسال تحصیلی به دانشکده / پردیس انجام می‌گیرد، نهایت همکاری جهت اطلاع رسانی به دانشجویان انجام شود.