فراخوان ثبت نام سومین دوره بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران

" فراخوان ثبت نام سومین دوره بورسیه بنیاد حامیان دانشگاه تهران"
" بنیاد حامیان دانشگاه تهران از دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه جهت ثبت نام در سومین دوره بورسیه بنیاد حامیان دعوت می‌نماید.
دانشجویان می‌توانند از تاریخ ۹۶/۰۶/۲۵ الی ۹۶/۰۷/۵ با مراجعه به وب سایت رسمی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس اینترنتی utf.ut.ac.ir با تکمیل نمودن فرم و دریافت کد پیگیری اقدام به ثبت نام (اعلام داوطلبی) نمایند و همچنین جهت اطلاع از اخبار بورسیه مذکور به کانال تلگرام بنیاد حامیان دانشگاه تهران به آدرس hamiyanut@ مراجعه فرمایند.
لازم به ذکر است این بورسیه از نوع پرداخت کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان مستعد و برگزیده علمی شاغل به تحصیل در مقطع کارشناسی دانشگاه تهران، به مبلغ دو میلیون ریال در ماه و به مدت ۱۰ ماه در سال تحصیلی می‌باشد که با حمایت خیرین، واقفین و نیک اندیشان توسط بنیاد حامیان دانشگاه تهران اعطا می‌گردد."