زمان برگزاری مصاحبه دکتری تخصصی سال 1396دانشکده علوم وفنون نوین - شماره2

قابل توجه داوطلبین دعوت شده به مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال 1396 دانشکده علوم وفنون نوین

ضمن تبریک به داوطلبین دعوت شده به مصاحبه علمی - تخصصی دکتری این دانشکده، به اطلاع می رساند آزمون مصاحبه درکلیه گروههای آموزشی، روزهای شنبه و یکشنبه مورخه دهم و یازدهم تیرماه سال جاری در دو نوبت صبح (از ساعت 8.30 لغایت 12ظهر و نوبت عصر از ساعت 14 لغایت 16بعدازظهر) برگزار خواهد شد. داوطلبین ضمن آمادگی برای انجام مصاحبه، لازم است با در دست داشتن کپی و اصل مدارک ارسالی در سامانه الکترونیکی (اعم از گواهی دیپلم و پیش دانشگاهی-گواهی موقت و ریزنمرات دوره کارشناسی و دوره ارشد، مدارک شناسایی شناسنامه و کارت ملی، کتاب، مقالات علمی- پژوهشی، مدرک معتبر زبان، اختراعات، تشویق نامه های علمی و... تنظیم شده در یک زونکن) در زمانهای اعلام شده به آدرس : تهران - خیابان کارگر شمالی - بعد از چهارراه جلال آل احمد - روبروی خیابان دهم - جنب دانشکده فنی، "دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران" مراجعه نمایند. عواقب ناشی از عدم مراجعه به موقع در مهلت تعیین شده بر عهده داوطلبان گرامی خواهد بود.

اطلاعات و پیامهای احتمالی متعاقبا از همین سایت اعلام خواهد شد.