راهنمای ثبت نام غیر حضوری و حضوری پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد 1396

با سلام                                                                                (فوری)

احتراماً پیرو نامه‌های شماره ۱۳۹۷۳۹/پ/۱۲۲ مورخ ۱۳۹۶/۵/۲۸ به پیوست دستورالعمل ثبت نام شماره ۳۹۷۷۶/ س ۱۳۹۶/۶/۱۱ مورخ سازمان سنجش آموزش کشور و راهنمای "" ثبت نام غیر حضوری و حضوری ""و کلیه ضمائم مربوط به شرح ذیل پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶ دانشگاه تهران ارسال می‌گردد.

الف: برنامه ثبت نام حضوری :

(به شماره ۱۴۸۷۶۰/پ/۱۲۲ مورخ ۱۳۹۶/۶/۶ در ارتباط پیوست است)

ب: فرم‌های مربوط :

۱- فرم الف (تعهدنامه ثبت نام دوره روزانه)

۲- فرم ب (تعهدنامه ثبت نام دوره روزانه شهریه پرداز، نوبت دوم و مجازی)

۳- فرم مرامنامه انضباطی دانشجو

۴- نمونه فرم گواهی اعلام قبولی دانشجو

۵- نمونه فرم درخواست پذیرفته شده برای ترخیص از خدمت سربازی

۶- نمونه فرم نامه اداری درخواست ترخیص دانشجو از خدمت سربازی

ج : برگ توصیه های مهم

د : رعایت دقیق موارد ذیل در هنگام ثبت نام حضوری پس از رویت برگ توصیه های مهم تاکید می‌گردد:

۱- دانش آموختگان قطعی سال‌های قبل با فرم سازمان سنجش نمی‌توانند ثبت نام نمایند و باید مدرک معتبر ارایه نمایند.

۲- بر اساس مصوبه سال ۱۳۹۱ شورای منتخب دانشگاه تشکیل پرونده تحصیلی و اخذ مدارک شناسایی (شامل؛ تصویر کارت ملی و شناسنامه و عکس و غیره) به هیچ وجه مجاز نمی‌باشد.

۳- مدارک تحصیلی و اصل نامه‌های اداری اخذ شده باید در"" زونکن ویژه مدارک ثبت نام "" نگهداری شود.

۴- ثبت نام کارکنان دولت، پرسنل وشاغلین نیروهای نظامی، انتظامی، سپاه پاسداران انقلا ب اسلامی، ارتش جمهوری اسلامی و... باید با ارائه " نامه موافقت با ادامه تحصیل بدون قید وشرط " وطبق مقررات مربوط انجام شود.

5-ثبت نام حضوری فقط با حضور خود پذیرفته شده وتطبیق مدارک شناسایی امکان پذیر است وخانواده و وابستگان و ... نمی توانند به جای فرد انجام دهند.

6- کارت های دانشجویی پس از چاپ آماده تحویل خواهد شد . لازم است نماینده آن پردیس / دانشکده پس از تماس به این اداره کل برای اخذ آنها مراجعه نماید .

خواهشمند است دستور فرمایند رئیس / مدیرمحترم و همکاران محترم اداره آموزش کلیه مفاد دستورالعمل و راهنمای فوق را از هم اکنون به دقت مطالعه نمایند. در هنگام ثبت نام حضوری اقدام لازم برای تطبیق هویت و اخذ اصل مدارک لازم تحصیلی (غیر از تصویر مدارک شناسایی و کارت پایان خدمت) و اصل نامه‌های ارائه شده توسط پذیرفته شدگان در رابطه با موارد مختلف (شامل؛ بورسیه، حوزه علمیه، نظام وظیفه، ترخیص از خدمت نظام و...) اقدام لازم به عمل آورند.

در ضمن براساس جلسات هماهنگی این مدیریت با مرکز فناوری اطلاعات و فضای مجازی وسایر واحدهای مربوط وساده سازی مراحل ودستیابی سریع به مقررات ونکات مهم، ثبت نام پذیرفته شدگان مذکور از طریق ورود به سامانه reg.ut.ac.ir با سهولت انجام وبا اطلاع رسانی الکترونیکی در مراحل ثبت نام وپیش بینی‌های لازم، برنامه ریزی شده است.