دومین سمپوزیوم مشترک ایران و هلند در زمینه پزشکی شخصی با حضور سفیر کشور هلند در ایران در دانشکده علوم و فنون نوین، دانشگاه تهران برگزار شد

دومین سمپوزیوم مشترک بین ایران و هلند در زمینه پزشکی شخصی با تمرکز بر راهکارهای چند رشته‌ای و نانوبیوتکنولوژی در تاریخ سه شنبه ۲۸/‏۰۶/‏۱۳۹۶‬ در دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران؛ برگزار گردید.

این نشست با هدف ارائه دستاوردهای جدید در حوزه مهندسی پزشکی و نانوبیوتکنولوژی انجام شد. در این سیمپوزیوم، سفیر کشور هلند در ایران و تعدادی از اساتید و پژوهشگران دانشگاه‌ و مؤسسات پژوهشی آمستردام و محققینی از کشور خودمان و همچنین تعدادی از محققین ایرانی مقیم خارج از کشور حضور داشتند. هدف از این برنامه، توسعه همکاریهای دوجانبه و تقویت دیپلماسی علمی بین ایران و هلند با تمرکز بر علوم بین رشته‌ای در حوزه علوم زیستی عنوان گردید.
در پایان این مراسم، تفاهم نامه همکاری‌های بین المللی در حوزه پژوهش و آموزش، از جمله تربیت دانشجوی دکتری مشترک بین دانشکده علوم و فنون نوین و دانشگاه آمستردام منعقد شد.