جدول زمانی ارایه سمینار دانشجویان ارشد زیست فناوری در اردیبهشت و هفته اول خرداد

سلام علیکم؛

با احترام، بدینوسیله از جنابعالی دعوت می‌نماید در جلسات ارائه سمینار ۱ دانشجویان کارشناسی ارشد زیست فناوری صنعت و محیط زیست شرکت فرمائید. سمینارها طبق برنامه جدول پیوست در رو‌زهای یکشنبه هر هفته ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۵.۳۰ در کلاس ۱۵ دانشکده برگزار می‌شود. ضمن آنکه اطلاعیه برگزاری سمینارها نیز طی هفته قبل از برگزاری در تابلوهای اعلانات دانشکده اطلاع رسانی خواهد شد.

حضور و مشارکت فعال شما همکاران ارجمند و دانشجویان تحت راهنمایی ضمن دانش افزایی و کمک به ارتقای کیفیت و غنای بحث‌های علمی سمینارها، موجبات تشویق و تکریم دانشجویان و کادر علمی سمینار را نیز فراهم می‌آورد.

همکاران گرانقدر بخش بیوتکنولوژی استحضار دارند که طبق برنامه ریزی جمعی، این زمان در برنامه هفتگی بخش به سمینار اختصاص یافت و هیچ کلاس و جلسه‌ای برای آن تنظیم نشد تا امکان حضور حداکثری افراد علاقمند اعم از اساتید و دانشجویان فراهم باشد. لذا انتظار می‌رود همه همکاران و دانشجویان ارجمند بیش از گذشته در این سمینارها شرکت فرمایند.

با آرزوی توفیق روزافزون

محمد میر دریکوند، مدیر بخش بیوتکنولوژی