بخشنامه تقدیر از فرزندان ممتاز اعضای محترم هیات علمی و کارکنان گرامی دانشگاه

با سلام واحترام
به استحضار می‌رساند اداره کل امور رفاهی در نظر دارد همانند سنوات گذشته طی مراسمی با حضور هیأت رئیسه محترم دانشگاه از فرزندان اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی بازنشسته و شاغل (رسمی، پیمانی و قراردادی) که در سال تحصیلی ۹۷- ۹۶ در پایه‌های تحصیلی مندرج در جدول ذیل شرط معدل را احراز نموده‌اند و همچنین پذیرفته شدگان آزمون سراسری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی دوره روزانه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تقدیر به عمل آورد. ضمناً فرزندان همکاران محترم دانشگاه که با کسب معدل اعلام شده در جدول ذیل از دانشگاه‌های دولتی دوره روزانه فارغ التحصیل شده و یا موفق به کسب مقام در المپیادها و جشنواره‌های معتبر شده‌اند نیز در این مراسم مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

مقطع تحصیلی

معدل و توضیحات

۱

ششم ابتدایی

خیلی خوب (تمام دروس)

۲

نهم (پایان دوره اول متوسطه)

۵۰/‏۱۹ و بالاتر

۳

پذیرفته شدگان آزمون سراسری در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری در سال ۱۳۹۷ منحصراً پذیرفته شدگان دانشگاه‌های دولتی دوره روزانه و نوبت اول

۴

فارغ التحصیلان دانشگاه‌های سطح یک کشور (دوره روزانه و نوبت اول) در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در سال تحصیلی ۹۷-۹۶

کسب معدل ۱۷ و بالاتر

۵

کسب مقام در المپیادها و جشنواره‌های علمی، ورزشی و هنری

از تاریخ ۰۱/‏۰۷/‏۹۶‬ تا ۳۱/‏۰۶/‏۹۷‬ ‬

خواهشمند است دستور فرمائید ضمن اطلاع رسانی، اسامی و مدارک واجدین شرایط به نحوی که در دستورالعمل پیوست درج گردیده، حداکثر تا تاریخ ۲۱/‏۰۷/‏۹۷‬ به این اداره کل ارسال گردد. به مدارکی که به صورت انفرادی ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد. همکاران محترم جهت کسب اطلاع بیشتر به نماینده رفاهی واحد محل خدمت خود مراجعه فرمایند.

لازم به ذکر است مراسم تقدیر از برگزیدگان بعد از ایام سوگواری محرم و صفر برگزار خواهد شد.