بخشنامه ابلاغ تغییر زمان انتخابات انجمن های علمی دانشجویی از آبان ماه به اردیبهشت ماه

با سلام و احترام،

به استحضار می‌رساند با توجه به درخواست‌های مکرر انجمن‌های علمی دانشجویی و طرح در شورای مدیریت انجمن‌های علمی دانشجویی در خصوص تغییر زمان انتخابات انجمن‌های علمی از آبان ماه به اردیبهشت ماه، مصوب گردید به دلایل ذیل انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه در هفته‌ی آخر اردیبهشت ماه هر سال برگزار گردد:

۱- برگزاری انتخابات در آبان‌ماه و و تغییر و تحول اعضای انجمن علمی عملاً باعث می‌شود دانشجویان فرصت فعالیت در نیمسال اول تحصیلی را از دست دهند؛

۲- عدم هماهنگی شروع و اتمام دوره‌ی فعالیت انجمن با دوره‌ی زمانی آثار مورد پذیرش در جشنواره‌ی ملی حرکت. دوره‌ی زمانی ارسال آثار به دبیرخانه‌ی جشنواره، اردیبهشت ماه سال قبل و بعد می‌باشد.

۳- برگزاری انتخابات در اواخر اردیبهشت ماه این فرصت را ایجاد می‌کند تا در ایام تابستان برنامه‌ریزی یکساله فعالیت انجمن صورت گرفته و برنامه‌های انجمن از ابتدای سال تحصیلی شروع شده و از فرصت‌ها بهترین استفاده صورت گیرد.

لذا خواهشمند است مقرر فرمائید تا اطلاع رسانی به نحو مطلوب به انجمن‌های علمی دانشجویی صورت گیرد. لازم به توضیح است با توجه به تغییر زمان برگزاری انتخابات، انجمن‌هایی که در آبان ماه سال ۱۳۹۵ انتخابات برگزار کرده‌اند تا اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ اجازه‌ی فعالیت با اعضای سابق را کماکان دارند، به شرط اینکه اعضای شورای مرکزی فارغ‌التحصیل نشوند.