اعلام شماره حساب های افتتاح شده ورودی های 97

با سلام و احترام،

به استحضار می‌رساند شماره حساب‌های افتتاح شده در بانک تجارت شعبه اردیبهشت، به سامانه گلستان منتقل شد. ضمن ارسال فایل مربوطه جهت بهره برداری، خواهشمند است دستور فرمائید در اسرع وقت نسبت به اطلاع رسانی به دانشجویان ذینفع جهت مراجعه تا تاریخ ۹۷/۷/۳۰ به بانک تجارت شعبه اردیبهشت یا باجه دانشکده ادبیات و یا باجه پارک علم و فناوری دانشگاه برای دریافت کارت تجارت خود، اقدام مقتضی مبذول فرمایند.

با عنایت به اینکه فقط برای دانشجویان روزانه مقطع تحصیلی کارشناسی ورودی‌های ۹۸-۹۷ افتتاح حساب شده است، سایر دانشجویان جهت دریافت تسهیلات، می‌توانند از حساب‌های فعال خود در هر یک از شعب بانک تجارت استفاده نمایند و در صورت عدم داشتن حساب بانک تجارت می‌توانند با همراه داشتن اصل و تصویر کارت ملی و شناسنامه و همچنین کارت دانشجویی (الزامی) به بانک تجارت شعبه اردیبهشت یا باجه دانشکده ادبیات و یا باجه پارک علم و فناوری دانشگاه مراجعه و نسبت به افتتاح حساب خود اقدام نمایند.