اعلام برگزاری نهمین جشنواره بین الملل دانشگاه تهران

با سلام، احتراماً همانگونه که مستحضر می‌باشید جشنواره بین الملل دانشگاه تهران هر ساله با مشارکت اساتید دانشجویان و محققان بین المللی و ایرانی برگزار می‌گردد و بر این اساس مقرر شده است در اوایل اردیبهشت سال ۹۸ نیز نهمین جشنواره بین الملل دانشگاه تهران برگزار گردد. همچنین بر اساس آئین نامه مربوطه، در این جشنواره به برترینهای بین‌المللی جوایزی اعطا خواهد شد.

خواهشمند است دستور فرمایند ترتیبی اتخاذ نمایند که مراتب به استحضار کلیه افراد اعم از اعضای محترم هیأت علمی، دانشجویان و گروه‌های آموزشی آن واحد که دانشجوی غیر ایرانی و بین المللی دارند، برسد تا مواردی را که صلاح می‌دانند که مرتبط با فعالیت‌های بین‌المللی است و از نظر آن واحد واجد شرایط تقدیر و اعطای جایزه می‌باشد، به این معاونت اعلام نمائید تا بررسی لازم صورت پذیرد. لازم به ذکر است آئین نامه و فرم‌های مربوطه متعاقباً ارسال خواهد شد و مهلت ارسال مدارک حداکثر ۱۵ بهمن ماه جاری خواهد بود.