استقرار باجه دفتر پیشخوان جهت صدور کارت هوشمند ملی در دانشگاه

همانگونه که مستحضر می‌باشید مقرر است بسیاری از امور اداری، بانکی و درمانی فقط با ارائه کارت هوشمند ملی میسر گردد و با توجه به نوبت دهی طولانی مدت دفاتر پیشخوان خدمات دولت جهت صدور کارت، تعدادی از همکاران محترم دانشگاه و خانواده‌های ایشان تاکنون موفق به دریافت کارت ملی نشده‌اند. جهت سهولت در این امر، با هماهنگی‌های صورت گرفته با اداره پست، دفتر پیشخوان و حوزه مقاومت بسیج کارکنان شهدای دانشگاه، باجه صدور کارت هوشمند ملی واقع در طبقه فوقانی ساختمان انتظامات مرکزی دانشگاه (خیابان ۱۶ آذر. روبروی سازمان مرکزی دانشگاه) بمدت محدودی مستقر و آماده ارائه خدمات می‌باشد.

خواهشمند است بمنظور عدم اتلاف وقت همکاران محترم، دستور فرمائید مسئولین محترم رفاهی واحدها ضمن اطلاع رسانی مناسب و تهیه لیست اسامی متقاضیان دریافت کارت هوشمند ملی، جهت دریافت نوبت و هماهنگی با مسئول محترم دفتر پیشخوان جناب آقای طهرانی با شماره‌های ۰۹۱۲۴۱۵۹۳۲۳ و ۶۱۱۱۳22۹ تماس حاصل نموده و سپس نسبت به مراجعه همکاران به دفتر صدور کارت اقدام نمایند. ضمناً اولویت با واحدهایی می‌باشد که لیست افراد متقاضی را سریع‌تر تهیه و ارسال نموده و هماهنگی لازم را بعمل آورند.

شرایط و توضیحات تکمیلی جهت ثبت نام، گرفتن عکس، ساعات کاری دفتر و هزینه صدور کارت به پیوست می‌باشد.