آزمون زبان عمومی دانشجویان دکتری ورودی1393

با سلام و احترام؛

پیرو بخشنامه‌های شماره ۱۶۸۳۴۲/پ/۱۲۲ مورخ ۲۷/‏۰۶/‏۱۳۹۵‬ و شماره ۲۴۰۴۶۳/۳/۱۲۲ مورخ ۱۸/‏۰۸/‏۱۳۹۵‬ ‬ در خصوص وضعیت ارائه مدرک زبان عمومی توسط دانشجویان دوره دکتری در دانشگاه تهران مراتب جهت مزید اطلاع به شرح ذیل اعلام می‌گردد.

• ورودی‌های قبل از سال ۱۳۹۰
  • کلیه دانشجویان موظف به ارائه گواهی زبان عمومی معتبر بر اساس مصوبات دانشگاه می‌باشند.
  • ورودی‌های سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲
  • ورودی‌های از طریق آزمون متمرکز دکتری نیازی به ارائه مدرک زبان عمومی ندارند.
  • ورودی‌های موردی (دانشجویان غیرایرانی، تبدیل بورس خارج به داخل، بورس مربیان و...) موظف به ارائه مدرک گواهی زبان عمومی معتبر می‌باشند.
  • ورودی‌های سال ۱۳۹۳ به بعد
  • کلیه دانشجویان موظف به ارائه گواهی زبان عمومی معتبر بر اساس مصوبات دانشگاه می‌باشند به استثنا پذیرفته شدگان بر اساس مجوز شماره ۲۴۰۴۶۳/۳/۱۲۲ مورخ ۱۸/‏۰۸/‏۱۳۹۵‬ کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه تهران.

شایان ذکر است در خصوص انتخاب زبان عمومی توسط دانشجویان دوره دکتری تخصصی؛ موضوع در جلسه مورخ ۰۹/‏۰۶/‏۱۳۹۵‬ کمیته منتخب شورای آموزشی و جلسه مورخ ۱۶/‏۰۶/‏۱۳۹۵‬ شورای آموزشی دانشگاه مطرح و مقرر شد دانشجویان می‌توانند یکی از زبانهای خارجی (انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، اسپانیولی، عربی و چینی) را انتخاب و قبل از امتحان جامع حداکثر تا نیمسال چهارم تحصیل بگذرانند.