ابلاغیه مرحله دوم جهت ارسال طرحهای انجمن علمی دانشجویی، شش ماهه دوم سال 1396

با سلام و احترام،

ضمن تشکر از ارسال طرح‌های شش ماهه اول سال که نتیجه بررسی و ابلاغ طرح‌ها نیز ارسال گردید، خواهشمند است دستور فرمائید حداکثر تا تاریخ ۱۵/‏۰۷/‏۹۶‬ طرح‌های انجمن‌های علمی دانشجویی مربوط به شش ماهه دوم سال ۱۳۹۶ در قالب دو فرم (فرم پیوست و فرم طرح نویسی انجمن‌های علمی) تکمیل و جهت بررسی و ابلاغ به این اداره کل ارسال گردد. لطفاً برای برنامه‌ریزی و ارسال طرح‌ها موارد زیر مورد توجه قرار گیرد:

۱- برنامه‌های پیشنهادی باید در راستای ارتقای مهارت‌های تخصصی، آشنایی دانشجویان با زمینه‌های اشتغال و کارآفرینی و تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه در رشته‌ی تخصصی مربوطه بوده و زمینه‌ی مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در فعالیت‌های علمی نوآورانه و خلاقانه را فراهم نماید.

۲- طرح‌هایی که در خصوص ارتباط دانشگاه با مدارس در راستای معرفی رشته‌های تحصیلی و ظرفیت‌های دانشگاه به دانش آموزان مقطع متوسطه و پیش دانشگاهی جهت جذب رتبه‌های برتر به دانشگاه ارسال شود، در اولویت قرار می‌گیرد.

۲- طرح‌های پیشنهادی نوآورانه و خلاقانه که با همکاری چندین انجمن علمی دانشجویی ارائه شده و در راستای تولید دانش یا حل مشکلات جامعه باشد، در اولویت خواهد بود.

۳- برگزاری برنامه‌های مشترک توسط انجمن‌های علمی با زمینه‌های تخصصی مختلف در اولویت می‌باشد.

۴- ضروری است برنامه‌های پیشنهادی متناسب با زمینه‌ی تخصصی انجمن علمی مربوطه باشد.

۵- خواهشمند است دستور فرمائید تا فرم طرح‌های ارسالی از سوی انجمن‌های علمی توسط استاد مشاور و کارشناس مربوطه به‌طور کامل بررسی شده و از ارسال طرح‌های ناقص خودداری شود. بعضاً مشاهده می‌شود که فرم طرح‌ها اغلب ناقص بوده و برنامه به‌طور کامل از نظر ضرورت و اهداف تشریح نشده و برآورد هزینه‌ها نیز دقیق نیست.

۶- اولویت اصلی در برنامه‌ریزی ارسال طرح انجمن‌های علمی به‌صورت شش ماهه و دو بار در سال به این معاونت می‌باشد تا امکان اولویت‌بندی و انتخاب طرح‌های نوآورانه و خلاقانه وجود داشته باشد.

۷- در صورتی‌که بنا به ضرورت طرح‌هایی خارج از برنامه‌ی شش ماهه ارسال شود، در صورتی بررسی خواهد شد که حداقل سه هفته قبل از زمان اجرا به اداره‌ی کل فرهنگی و اجتماعی ارسال گردد. در غیر این صورت امکان بررسی طرح وجود ندارد.

۸- اجرای طرح بعد از تأمین اعتبار و ابلاغ آن باید انجام شود. در صورت انجام طرح قبل از ابلاغ اعتبار هیچگونه حمایتی از سوی معاونت فرهنگی وجود نخواهد داشت.

۹- موارد هزینه‌کرد برنامه تا سقف مشخص شده در قالب اسناد مورد پذیرش حسابداری جهت تسویه حساب مالی حداکثر سه روز کاری بعد از برگزاری برنامه به اداره‌ی کل فرهنگی و اجتماعی ارسال شود.

۱۰- در صورتی اسناد مالی قابل تسویه است که گزارش مستند برنامه شامل پوستر، عکس، فیلم و.... به همراه نتایج ارزیابی شرکت‌کنندگان از برنامه و گزارش کامل به همراه اسناد مالی در زمان مقرر به اداره‌ی کل ارسال گردد.

خواهشمند است با ارائه پیشنهادات ارزنده خود ما را در تسهیل هر چه بیشتر امور و حمایت هدفمند از انجمن‌های علمی دانشجویی راهنمایی فرمائید.